fbpx

Side Hustle Ideer – 7 Måder At Tjene Ekstra Penge På

At tjene penge udenfor arbejdspladsen er nemmere end nogensinde, takket være internettet. Du kan tjene penge på mange forskellige måder – alt fra cryptomining til onlineundersøgelser. Der er mange forskellige side hustles du kan lave, uden at det tager alt din tid eller energi. Her er nogle side hustles, du måske bør tage et kig på!

Varelevering gennem Vigo

En måde jeg tjente en del penge på under corona, var ved at bruge appen Vigo. Vigo er en vareleverings-app, hvor du bliver betalt for at handle ind for andre.

I starten tænkte jeg: “Ej, det kan ikke være mange kroner at vinde på det”, men jeg tog faktisk fejl her. Under corona var der mange, der ikke var glade for selv at handle, så de benyttede sig af Vigo. Jeg tog aldrig de helt store opgaver, men hvis der lige var en, der skulle have 3 bananklaser og 4 kopnudler, var det indkøb hurtigt klaret. Det fede ved det var, at det kunne klares mens jeg selv var på indkøb. Jeg tog blot en indkøbsvogn, og satte en pose væk fra mine varer, hvor jeg kunne smide Vigo-varerne i. Jeg kender min lokale REMA-butik rigtig godt, og ved hvor 99% af alle varer er, og derfor er Vigo en god side hustle for mig.

Vigo er et godt eksempel på en side hustle.
Side Hustle Ideer - 7 Måder At Tjene Ekstra Penge På 2

Min egen erfaring

Her er et lille udpluk af mine opgaver. De store tal, ude i højre side, viser fortjeneste. I den nederste opgave har jeg eksempelvis handlet ind for 99,04 kr., og har fået 50 kr. for det. I butikken betaler jeg 99,04 kr., og straks efter overfører Vigo 149,04 kr. til min konto. Det indkøb forlængede måske min indkøbstur med 5 minutter – højst. Leveringsadressen var på min vej hjem, så måske en forsinkelse på 5 minutter. Alt i alt tog det indkøb cirka 10 minutter. Omregnet til timeløn er det 300 kroner i timen – på at handle ind. Det er super nemt, du hjælper i dit lokalmiljø, og du tjener faktisk ret godt på det – det må da siges at være en fed side hustle.

Sælg dine ting på Marketplace

Denne side hustle virker måske gammeldags, men at sælge ting på Facebooks Marketplace kan være meget profitabelt, hvis du gør det rigtigt. Der er ingen minimum- eller maksimumpris på Marketplace, så alt kan sælges. Du kan også nemt få solgt dine ting, grundet den store kundebase. Havde dette blogindlæg været skrevet for blot 2 år siden, havde jeg valgt DBA i stedet for Marketplace, men min personlige erfaring er, at Marketplace er mange gange bedre. Jeg satte min gamle Peugeot 207 til salg på DBA og Marketplace. Beskrivelserne og billederne var præcis de samme. Efter en uge havde jeg fået 1 henvendelse på DBA, med et skambud. Marketplace? 57 henvendelser og solgt til langt over den pris, bilen var sat til.

Læs også: Optimer din privatøkonomi med 5 skridt – prioriter dine penge sådan her

Bliv betalt for at sige din mening

Den her er du sikkert stødt på hundrede gange før – onlineundersøgelser. Det kan være trættende, men faktum er, at det er en af de nemmeste og hurtigste måder at tjene penge / få produkter på. Jeg har selv testet næsten alle udbydere af onlineundersøgelser, og jeg vil helt klart anbefale Eovendo (klik på linket). Eovendo har helt klart det største udvalg af undersøgelser, og langt de bedste muligheder for enten gavekort eller udbetaling til bankkonto eller PayPal. Det er nemt og hurtigt at tjene penge på Eovendo, og der findes så mange spændende og overskuelige undersøgelser.

Ikke nok med at der er undersøgelser derinde, så er der også kategorier med forskellige tilbud. Dette kan eksempelvis være kategorien “Abonnementer” eller “Privatøkonomi”. Vil du have ny internetudbyder? Så kan du gennem Eovendo eksempelvis spare 100 kroner på Hiper, Fastspeed og Telenor samt mange flere. Måske skal familien have nye computere? Så er der også cashback herpå hos Sharkgaming. Mangler du en bil et par dage? Så er der 55 kroners cashback på biludlejning hos One2Move. Som du kan se, er der altså utrolig mange forskellige måder både at tjene penge på, og spare penge på, igennem Eovendo.

Tekstforfatning på valgfrit sprog

En af mine side hustles er faktisk min virksomhed, Texter. Her laver jeg tekstforfatning til en billig pris, da jeg ikke har en uddannelse indenfor tekstforfatning. Jeg laver primært små artikler der bruges til linkbuilding og SEO-artikler.

Der findes mange måder at skaffe arbejde på. Hvis man vil skrive på dansk, vil jeg anbefale at bruge Facebook grupper, såsom gruppen Tekstjob – Tekstforfatterarbejde søges / udbydes. Der er som regel ikke særlig høje krav, da artiklerne ikke skrives for at blive læst, men for at hjælpe hjemmesider med at komme højere op på Google – men det er en anden snak. Læs eventuelt op på linkbuilding, hvis det lyder interessant.

Vil du skrive på engelsk, kan jeg anbefale Fiverr og Upwork. Du finder arbejdet på Upwork, og så kan du finde en til at skrive for dig på Fiverr. Du bliver altså mellemmand, og skal kun tjekke kvaliteten på arbejdet, og sende det til kunden på Upwork.

Cryptomining – den sjove indtjening

Er du den lidt nørdede type, vil du elske denne måde at tjene penge på: cryptomining. Har du en gaming computer eller en gammel PC, du ikke bruger, så undersøg om den kan bruges til cryptomining.

Du kan komme i gang ved at oprette dig på NiceHash – de har en super god guide til at komme hurtigt i gang, og giver dig et godt overblik over din profit. Brug linket til NiceHash foroven, så får du en bonus, når du opretter dig.

Hjemme hos kæresten og jeg har vi 2 gamer-computere, som ikke rigtig bliver brugt – og det er jo spild. De står derfor tændt 24/7 nu, og miner crypto på livet løs. Skal vi bruge computerne, slukker vi bare for mining-programmet.

Jeg er gået all-in, og har købt mig adskillige computerdele, og en “mining rig frame” (en metal-boks til at have computer-komponenterne i), og får den bygget en af dagene – skriv jer gerne op på mit nyhedsbrev, så får I besked når der kommer et blogindlæg om det.

Lej et værelse ud på Airbnb

Hvis du allerede ejer eller lejer et hus eller lejlighed, hvor du har et værelse i overskud, kan du tjene gode penge på at leje det ud – selvfølgelig afhængig af beliggenhed. Ejer du et hus, du ikke bruger, er det også en nem måde at undgå tomgang, og i stedet udnytte bygningen.

Du behøver ikke nødvendigvis bruge Airbnb, hvis du ikke ønsker at betale deres gebyrer – men jeg synes det er en billig pris for en mellemmand, der har dig forsikret, hvis der skulle ske noget med det du udlejer.

Sælg din krop

Sælg din krop – tro det eller ej, der er penge at tjene med din krop. Og nej, det er ikke sugar-dating eller andet i den stil. Det er afhængigt af dit køn: og der er mulighed for at tjene penge, uanset hvilken køn du er. Denne side hustle giver både gode penge, og er med til at hjælpe andre.

Er du kvinde, mellem 18 og 35 år, og sund og rask, kan du blive ægdonor. Uden at være 100% sikker, virker det til, at den generelle “løn” for at være ægdonor er cirka 7.000 kroner.

Er du mand, sund og rask, kan du cirka 500 kroner pr. donation. Donerer du 3 gange om ugen, bliver det 6.000 om måneden. Beløbet er afhængigt af din sædkvalitet, mængden samt din profiltype – gener, i form af hårfarve, øjenfarve osv.

Skriv en kommentar