fbpx

SU-Lån i Nordnet Indeksfond Danmark A


Hej,

Jeg har brug for noget hjælp eftersom jeg er forholdsvis ny i investering. Jeg har taget su-lån for omkring 30.000 og jeg leder efter en fond el.lign som jeg kan få dem investeret i for at få kickstartet min opsparing. Jeg har kigget på Nordnet Indeksfond Danmark A (SE0005993078), da jeg kunne læse mig til, at den er realisationsbeskattet og beskattes som aktieindkomst. Det lyder mest fornuftige i mine øre. Som udgangspunkt vil jeg lagde disse penge liggende i mange år og så løbende eventuelt investere i andre fonde eller etf'er når kapitalen er til det.

Hvad tænker i om den plan? Har i eventuelt nogle indvendinger eller erfaring som jeg kunne gøre mig klogere på? 🙂

Mange tak på forhånd!

View Reddit by StaeckmannSource

Skriv en kommentar